Vi på Teater Satelliten följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därmed gjort vissa förändringar under höstens föreställningar på Arena Satelliten.

Vid biljettinsläpp kommer det finnas möjlighet att gå in rakt in från busstorget och i pausen finns möjlighet att gå utomhus. Besök till toalett kommer vara kontrollerat för att minska trängsel.

Se till att köpa dina biljetter i god tid innan, då möjligheten till att köpa biljetter i dörren kommer vara begränsad pga färre platser per föreställning. Salongen rymmer vanligtvis 120 personer och vi kan därmed garantera ett avstånd på minst 1 m mellan varje sällskap. Innan insläpp kommer vi förbereda placeringen i salongen så att varje sällskap får sitta ihop. Se därför till att komma i god tid innan insläpp.

Vi kan även erbjuda en separat ingång med ett begränsat antal platser på balkongen. Dessa platser har tyvärr något begränsad sikt men större avstånd till resten av publiken. Om ni önskar sitta vid någon av dessa platser, kontakta oss på info.teatersatelliten@gmail.com eller +46 79 335 95 38 i god tid innan dagen för föreställningen så ni blir garanterad en av dessa platser.

Vi vill påminna all publik att endast besöka Arena Satelliten om ni är helt symtomfria. Tyvärr har vi inte möjlighet att köpa tillbaka biljetter, men ge gärna vidare din biljett om du inte kan närvara.

All publik kommer ha tillgång till handdesinfektionsmedel och för den som önskar finns munskydd att tillgå till självkostnadspris.

Alla medverkande på och bakom scen är symtomfria.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till höstens föreställningar av Rock of Ages.