I väntan på nästa musikalproduktion tar Teater Satelliten ingen vila utan kastar sig istället in i en musikalkonsert! Under en enda helg ges två konserter där delar av Teater Satellitens ensemble och band kommer framföra några riktiga pärlor ur musikalens värld. Konserten är till för att visa på vår bredd genom att framföra låtar ur en mängd olika musikaler, men också för att uppmärksamma World Autism Awareness Day den 2 april. På Teater Satelliten står alla på scen under samma villkor!

Vi kommer bjuda på några återblickar till gamla produktioner som RENT och Rock of Ages, musikalklassiker från till exempel Wicked och Miss Saigon, samt moderna favoriter från bland annat Waitress, Dear Evan Hansen och La La Land.

När? Lördag 2 april 18:30 & söndag 3 april 15:00
Var? Klubben, Arena Satelliten
Biljetter? Hittar ni här!

Vi ses i april!