Äntligen kan vi berätta vad vi gör i vår! Vår populära musikal Gränsland kommer tillbaka, men den här gången behöver vi din hjälp!

Nu vill vi ta Gränsland till Maximteatern, för att ge inkluderande musikteater större utrymme och spridning i Stockholms innerstad. Vi söker därför hjälp till en del av finansieringen av de stora kostnaderna för i första hand lokalhyra samt ljus- och ljudteknik.

Du kan stötta oss genom att donera till vår Kickstarter, som du hittar här! Du kan antingen skicka en gåva med valfri summa, eller så kan du välja en ”reward” för din donation. Exempel på rewards som finns är ditt namn i programmet, biljetter till föreställningen, samt backstage-besök under föreställningsdagen!

Genom ditt bidrag kommer vi ett steg närmre Stockholms etablerade kulturscener och öppnar upp för den mångfald som vi tycker saknas. Tack för ditt stöd!

Vill du läsa mer om föreställningen Gränsland och vår fantastiska ensemble så hittar du mer information här!