En person med koppling till föreställningen ”Rock of ages” har under veckan konstaterats smittad av Covid-19. Som en säkerhetsåtgärd ställer Sollentuna Kommun därför in helgens föreställningar, 9-11 oktober. Personen blev smittad av nära anhörig och har efter uppvisade symtom inte träffat någon i teaterensemblen. Ingen annan i ensemblen uppvisar symtom, men som en ytterligare säkerhetsåtgärd testas samtliga i ensemblen inför kommande föreställningar.

Teater Satelliten följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer noga och har tydliga rutiner för att minska smittspridning. Föreställningarna tar in maximalt 50 personer, värdarna har strategier för hur de tar emot publiken, publiken är sittande med avstånd mellan olika sällskap och det finns goda möjligheter till att hålla god handhygien och tillgång till munskydd. Läs mer om vår hantering på https://teatersatelliten.se/covid-19/.

Alla som har en biljett till helgens inställda föreställningar har förtur för ombokning av biljett, info kommer via mail.

Vid frågor, kontakta: info.teatersatelliten@gmail.com